Кабината / Учители / Езици / Немски език / Ученици 9 - 12 клас

Курс по Немски език

Вижте още за курса

Ученици 9 - 12 клас

Обучение по немски език за ученици 9 - 12 клас

Немският език, макар и труден е един от най-изучаваните. Ако търсите мотивация за неговото научаване, независимо дали от задължение или интерес, ние от Кабината, с удоволствие ще ви мотивираме.

В днешно време, всеки държи изключително много на образованието, особено, когато то е качествено. С перфектното владеене на Немски език, ще можете да работите на мечтаното място, да се запознавате с интересни личности и различни култури и обичаи, да посещавате красиви места, с уникална история, която разбирате. В платформате на Кабината уроците се случват лесно, бързо и ефикасно, защото държим на качественото образование, а с помощта на нашите учители тази цел е постижима.

Обучението за големи ученици може да бъде в редовните уроци на курса по немски език и/или с частни уроци.

Учители по Немски език (Ученици 9 - 12 клас)

Snezhana

Частен урок: 44 кр./60 мин.
Проведени уроци: 3467
Отзиви от ученици: 112

Преподавам немски език за възрастни, ниво А1, А2, В1, В2. Работя с възрастни, но също и с ученици от 5 до 12 клас. Използвам различни материали, в уроците ползвам и аудио. Подготвям и курсисти, които желаят да работят индивидуално.

Veselina

Частен урок: 44 кр./60 мин.
Проведени уроци: 2002
Отзиви от ученици: 88

Учител по английски и немски език Педагогически стаж - 22 г. Завършила: ЮЗУ "Неофит Рилски" - гр. Благоевград Специалност: Приложна лингвистика Магистър  Квалификационна степен: IV ПКС

Tanya van Dijk

Частен урок: 36 кр./60 мин.
Проведени уроци: 1215
Отзиви от ученици: 8

Казвам се Татяна Александрова ван Дайк. Водя курсове по нидерландски и немски езици от 2007 година. Обичам това, което правя. Обичам да споделям моите знания, продължавайки да обогатявам своите. Успехите на моите курсисти, които следват в университети в Нидерландия, Белгия и Германия са истинското признание за моя труд.

Яна

Частен урок: 48 кр./60 мин.
Проведени уроци: 221
Отзиви от ученици: 10

Когато отидох да уча в Германия, бях горда, че държа в ръката си дипломата по немски език, а в джоба си - мястото си в университета. Мислех, че съм добре подготвенa. Докато не седнах на лекцията и не разбрах почти нищо. Знаех немски, но проблемът ми беше в разговорния език. Граматиката и речникът ми бяха перфектни, но не можех да говоря със съучениците си толкова непринудено и забавно, колкото ми се искаше. И именно на това искам да ви науча - на ежедневния немски език. Как да се справяте със ситуации в ежедневието, при лекар, при търсене на работа, в училище или в университета.

Simona

Отворен урок: 25 кр./60 мин.
Частен урок: 38 кр./60 мин.
Нов учител
 

Живяла съм 8г в Австрия подари което владея немски на много високо ниво. Преподавах немски на деца в школа в София няколко месеца. Мога да помагам на ученици с правене на домашни по немски за училище а може и да им помагам да го учат просто за удоволствие.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?