Кабината / Учители / Езици / Нидерландски език / Разговорен нидерландски

Курс по Нидерландски език

Вижте още за курса

Разговорен нидерландски

Обучение по нидерландски език за разговор

В уроците по разговорен нидерландски език, учениците имат възможността да развият уменията си за разбиране и използване на нидерландски в разговорни ситуации. Уроците са организирани така, че да предоставят комбинация от различни учебни методи, включително учебни материали, упражнения за слушане и разговорни упражнения. С акцент върху устната комуникация и слушане, учениците ще имат възможност да практикуват нидерландски език в живи и реални ситуации.

Преподавателите са професионални и квалифицирани носители на нидерландски език, които са опитни в учебните методи и се стремят да предоставят уроци, които са забавни, интересни и вдъхновяващи. Основният акцент е върху разбирането на общата граматика, лексика и изрази, които се използват в ежедневните разговорни ситуации.

Уроците по разговорен нидерландски език са подходящи за всички нива на владеене на езика - от начинаещи до напреднали ученици. Независимо дали сте се запознали с нидерландския език за първи път или искате да подобрите вече наличните си знания, уроците ще ви помогнат да развиете увереност в говоренето, разбирането и комуникацията с носители на нидерландски език.

Уроците по разговорен нидерландски език не само предоставят практически умения в езика, но и отварят вратата към нови възможности за комуникация, работа и образование в нидерландскоговорящи страни.

Препоръчваме обучение с уроци в курс или частни уроци

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Избор на учител и запазване на индивидуални уроци

За да запазите частен индивидуален урок е необходимо да имате абонамент в Кабината. Всеки абонамент ви добавя кредити във вашия виртуален Портфейл. Използвате кредитите за запазване на уроци. Цената на един кредит е около 1 лв., но е възможно да е малко по-ниска или по-висока в зависимост от вашия абонамент (предоставяме бонус кредити с почти всеки абонамент за Кабината). Как да запазим урок?
  • Посетете профила на учителя в платформата. Там ще видите цената за урок 60 мин. в кредити. Повечето учители имат обявени свободни часове, в които веднага можете да запазите урок. Ако учителя няма обявени часове, или те не са удобни за вас, предложете урок в удобно за вас време и учителя ще приеме (ако времето не му е удобно, ще ви пише). През цялото време (преди и след запазване на урока) имате възможност да пишете на учителя и да уточните по-точно времето на уроците и допълнителна информация за обучението.
Как да избера подходящия учител?
  • Разгледайте списъците на учителите по различните предмети и техните профили. В профила на учителя има публикувани и мнения от ученици, които са учили с него, както и общия брой на проведени от него уроци. Поддържайте постоянна писмена комуникация с учителя в платформата.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?