Кабината / Учители / Езици / Нидерландски език / Ученици 9 - 12 клас

Курс по Нидерландски език

Вижте още за курса

Ученици 9 - 12 клас

Обучение по нидерландски език за ученици 9 - 12 клас

Изучаването на нидерландски (наричан още холандски) език е сравнително лесно. Ако говорите английски или немски, овладяването на нидерландския няма да ви бъде трудно. Той е много подобен на тези езици, което го прави един от най-лесните езици за научаване.

Интересен факт е това, че, когато сте посетител на страната и се опитвате да говорите нидерландски, местните са приятно изненадани и се радват да помогнат. Те ще оценят усилията ви, ще се опитат да говорят бавно и ще ви помогнат, ако се затрудните.

Курсът е подходящ за големи ученици. Те могат да се включат в редовната програма или да учат с частни уроци.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?