Технологията и езиковите онлайн курсове

Кабината курсове
Курсове по езици онлайн

Живеем във времето на Google и Facebook. На интернет и компютрите. Това е „Ерата на Технологията“!

Днес технологията играе основна роля в бизнеса, забавленията, музиката, киното и почти всеки аспект от ежедневния ни живот. В това число и образованието. Изследванията показват, че 90% от учениците имат достъп до някакъв тип компютър или мобилно устройство – било в училище, на работа или вкъщи. Технологичната еволюция подпомага с пълна сила и изучаването на чужди езици, като особено това важи за онлайн курсовете.

В основата на онлайн обучението са иновативни технологични и мултимедиа инструменти създадени специално за интернет. Ще ви споменем само няколко от ключовите предимства, които технологията осигурява на езиковото онлайн обучение.

 

  1. Дистанционен достъп

Най-вдъхновяващият аспект на технологията е нейната способност да достига до аудиенция по целия свят. За изучаването на чужди езици това означава учители, които могат да бъдат наети локално, за да преподават на ученици по цялото земно кълбо. Езикови онлайн курсове водени от преподаватели, за които това е роден език. Така се осигурява възможно най-доброто потапяне в материала.

Онлайн обучението отваря виртуалната врата на познанието за всеки, който иска да научи нов чужд език. Многократно награждаваната за иновации в сектора и високо качество на езиковото си обучение онлайн платформа Kabinata.com осигурява на курсистите си – само с един абонамент – неограничен достъп до всички курсове и нива, до всички преподаватели и мултимедиа-ресурси на сайта, смяна на нивото по всяко време и т.н. Преподаватели от различни страни преподават на родния си език.

Без технологията изучаването на чужд език се ограничаваше до определена географска  зона, специфична школа или училище, една класна стая. Технологията осигури  премахването на всички тези ограничения. Благодарение на нея, сега абсолютно всеки –  навсякъде и по всяко време – може да изучава чужди езици.

 

  1. 2. По-висока ефективност на интерактивното изучаване на езика!

Експертите са категорични: най-добрият начин за изучаване на чужд език е чрез интерактивна среда създадена от технологични инструменти и ресурси. За курсистите, които изучават език, е от решаващо значение да упражняват езика си по всевъзможни начини, вместо да го чуват само от учителя си. Технологията прави възможно по-ефективно взаимодействие с езика. Осигурява на курсистите по-пълно разбиране на всички езикови компоненти. Възможност за лесно следене на прогреса на учебния процес, както от преподавателя, така и от ученика.

Kabinata.com осигурява на курсистите си свободен достъп до хиляди видео и аудио уроци, мултимедиа текстове, записи на уроци и мн.др.

Някои хора просто се чувстват по-комфортно, по-малко стресирани и притеснени да правят грешки, от които да се учат впоследствие, в този интерактивен, интуитивен модел.

 

  1. Пълна съвместимост с реалния, съвременен свят!

Сигурно ви се е случвало да отворите книга и да осъзнаете колко остарели са данните в нея. Теми, които вече не са релевантни с картинките и графиките, които пък отдавна не са актуални. За контраст – онлайн платформите за изучаване на чужди езици лесно и редовно (ежедневно) подновяват данните си. По такъв начин гарантират на курсистите си винаги най-актуалното съдържание, което може да се намери.

В същото време възможностите на интерактивното обучение позволяват копиране във виртуална среда на ситуации от реалния живот, върху които ученика да се упражнява.

 

  1. Неограничен „пазар“ на идеи, знания, мнения; + свобода на избор!

Изключително погрешно е схващането, че индивидуалното онлайн обучение и технологиите водят до отчуждаване. В наши дни учениците са екстремно технологично адаптирани. Създаването на технологично ориентирана обучителна среда за индивидуална или съвместна подготовка, осигурява на курсистите свободата сами да решат кой е по-добрият вариант за тях.

Благодарение на езиковите онлайн платформи, като Kabinata.com, курсисти  и преподаватели могат да споделят идеи, материали, уроци, да участват в онлайн семинари и да дават честно обратно мнение за знанията им по езика.

 

Всяка част от ежедневието ни, по един или друг начин, е наситена с технологични инструменти, които са създадени за да обогатяват живота ни и да го правят по-лесен.   Образователният сектор не е изключение. Технологията е особено благодатна за изучаването на чужди езици и упражняването им. Онлайн курсове направиха езиците достъпни за всички по света. Технологията създаде мост между учители и ученици за изучаване на езика по качествено нов начин. Един учебен процес, който е по-добър за всички.

 

Запишете се за езиков онлайн курс и вземете 7 безплатни дни за да се запознаете спокойно със системата на сайта и всички технологични иновации в нея.

 

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?