5 предимства на езиковите онлайн курсове (с Kabinata.com)

кабината курс онлайн
онлайн курсове английски, немски, френски, испански език

Искате да впечатлите шефа си с перфектен английски език? Да изпъкнете пред конкурентите? Или търсите по-добра и доходоносна работа? Научаването на нов чужд език или качването на ниво на вече изучаван, ще ви гарантира по-добри позиции. Всъщност това може да се окаже така бленувания „философски камък“ за вашата кариера.

Днес времето е по-ценно от злато. Работа, семейство, ежедневни задължения – не е лесно да се отдели време и за чужди езици. Дистанционното обучение онлайн е чудесна алтернатива на традиционните уроци. Ще ви спести и необходимото време. Не пропускайте тази перфектна възможност. Проверете в „Google“ опциите и действайте!…

 

Ето някои от безспорните предимства на езиковите онлайн курсове:

 

  1. Лесен и бърз достъп.

Онлайн курсовете предлагат бърз достъп по всяко време и навсякъде – само с един клик. Можете да влезете в интернет и да достъпите необходимия ви урок докато пътувате, или дори в обедната почивка в офиса. Няма ги посещението в точно определен час, груповите занимания в общо помещение (където, задължително, има поне 1-2 дразнещи фактора), главоболията около транспорта (особено в час „пик“), които се асоциират с традиционните езикови курсове. Вие сами определяте мястото, времето и условията.

 

  1. Иновативни методи на обучение.

Езиковите онлайн курсове залагат на иновативен подход при представяне на езиковото обучение. Подходящ план за уроци съобразен с индивидуалните нужди и възможности на всеки курсист. Акцент върху слушането, четенето, писането и говоренето на езика.

Изучаването на нов език може да бъде ненатоварващ и дори забавен процес, когато се използват интересни техники на обучение. По този начин се насърчава желанието да се изучава материал, който е напълно чужд.

 

  1. Мултимедиа.

Изучаването на чужд език не е лесно начинание. Затова съвременните онлайн езикови школи са „въоръжени“ с различни технологични инструменти. С тях овладяването на материала се случва по-бързо и лесно. В това число влизат: използване на аудио и видео клипове, чатове, уебкамери, интерактивно видео, речникови база данни, общуване в реално време с преподаватели, интерактивен помощник и др. Тези уникални мултимедийни функции са много полезни за обучаващите се онлайн. Не е нужно учебният процес да бъде скучен и монотонен процес. Интерактивната среда и използването на мултимедийни инструменти доказано подобряват резултатите при изучаването на чужди езици. Съвременните социални мрежи, като Facebook, работят на същия принцип, залагайки на мултимедийно общуване.

 

  1. Изборът е ваш.

Онлайн уроците предлагат възможността сами да взимате важни решения, които ще въздействат пряко на обучението ви. Може да определите стила на обучение, който е най-добър за вас. В това отношение, Kabinata.com, изпреварва сериозно конкурентите си.

Например, желаете да запишете курс по английски език. Може да сторите това веднага, без значение дали търсите курс по английски за начинаещи или напреднали. Системата за обучение на сайта разполага с тестове за определяне на нивото. Може да се обърнете и директно към преподавател за помощ.

Веднага след като се логнете и заплатите за съответния курс, ще получите пълен достъп до всички нива, и уроци на Kabinata.com. Как ще ги използвате, зависи изцяло от вас.

 

  1. По-ниска цена.

Факт е, че онлайн програмите са по-евтини в сравнение с онези, използвани от традиционните курсове.

Средната стойност на един онлайн курс зависи от няколко фактора като продължителност на курса (обикновено, 3 или 6 месеца), какъв език ще изучавате и др.

Какво може да ви предложи една вече утвърдена на пазара онлайн платформа за изучаване на чужди езици, каквато е Kabinata.com, например?

3-месечен онлайн курс по английски език ще ви излезе около 380 лв. Онлайн курс по испански език – 300 лв . Онлайн курс по гръцки език около 400 лв.

Като за своя абонамент всеки курсист получава 7 дни бонус за да може да се ориентира коректно в системата. Свободен достъп до всички нива и преподаватели.  Посещение на неограничен брой уроци.

Сами разбирате, това са цени и условия, абсолютно непостижими за традиционните езикови школи.

 

Посещението на езиков курс в  Kabinata.com ви гарантира качествено обучение и развитие на езиковите ви способности. Репутацията на тази иновативна и доказано успешна образователна платформа е безупречна. Кабината БГ ООД, собственик на интернет сайта Kabinata.com, е член на един ултра престижен световен клуб, в който се попада изключително трудно не от българска, а от коя-да-е международна фирма:  „Топ 50 на най-новаторските компании в света“!

 

Изборът си остава ваш, но след изложените аргументи, не е особено труден. Запишете вашият езиков онлайн курс СЕГА!

Регистрирайте се и разгледайте курс

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Предстоящи уроци Всички предстоящи уроци

Всички предстоящи уроци

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?