Кабината / Учители / Училищни / Математика / Матура

Курс по Математика

Матура

Обучение по математика за матура

За едни като детска игра, за други като египетски йероглифи. Математиката е предметът, който винаги е заемал една от челните позиции в обучението. Ако тя е твоето призвание и си взел решение да бъде значителна част от бъдещото ти развитие, тогава добре дошъл. Ние от Кабината с най-голямо удоволствие ще подпомогнем твоето успешно израстване в сферата на Математиката.

Огромен плюс за личностното развитие на ученикът е това,че засиленото изучаване на Математика, дава възможност на учениците да изследват връзката между творчеството и структурата. Тя учи ученика на това как творчеството процъфтява в правилна структура, независимо дали това е доказателствена структура, политическа структура, художествена структура или друга система.

Избери подходящо за теб време и място и се превърни в истински математик с помощта на нашите преподаватели.

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?