Кабината / Учители / Училищни / Математика / Ученици 1 - 4 клас

Курс по Математика

Ученици 1 - 4 клас

Обучение по математика за ученици 1 - 4 клас

Приготви си лист, молив и линия и ела заедно да се потопим в необятния свят на Математиката. Ако събирането, изваждането, умножението, делението и геометрията не са твоето призвание, тогава си попаднал на правилното място.

Наясно си с това, че математиката е точна наука. Изпуснеш ли нишката на последователност, процесът се усложнява.

Не е нужно да се измъчваш опитвайки се да изучиш материя, която сам не разбираш. Все пак, никой не се е родил научен на този свят, нали?Сега се появява нуждата да потърсиш помощ от преподавател, който се слави с професионализъм в тази област.

И най-вече, ще ти помогне по такъв начин, че Математиката ще се превърне в най-лесният предмет, който изучаваш в училище. Ами, добре дошъл в Кабината! Избери учител, запази час и нека да започваме.

Бъди винаги с един урок напред!

Как можете да учите с учителите на Кабината?

Уроци в курсове: Уроци, които са част от програмата на курсовете на Кабината.

Отворени уроци: Отворените уроци се създават в курсовете на Кабината. Достъп до отворен урок имат ученика, който го е създал и всички ученици с пълен абонамент.

Частни уроци: Частните уроци са уроци, в които ученика, който ги създава определя достъпа. Най-често те са индивидуални уроци, но във всеки частен урок, създателят му има възможност да добави безплатно и други участници.

Избор на учител и запазване на индивидуални уроци

За да запазите частен индивидуален урок е необходимо да имате абонамент в Кабината. Всеки абонамент ви добавя кредити във вашия виртуален Портфейл. Използвате кредитите за запазване на уроци. Цената на един кредит е около 1 лв., но е възможно да е малко по-ниска или по-висока в зависимост от вашия абонамент (предоставяме бонус кредити с почти всеки абонамент за Кабината). Как да запазим урок?
  • Посетете профила на учителя в платформата. Там ще видите цената за урок 60 мин. в кредити. Повечето учители имат обявени свободни часове, в които веднага можете да запазите урок. Ако учителя няма обявени часове, или те не са удобни за вас, предложете урок в удобно за вас време и учителя ще приеме (ако времето не му е удобно, ще ви пише). През цялото време (преди и след запазване на урока) имате възможност да пишете на учителя и да уточните по-точно времето на уроците и допълнителна информация за обучението.
Как да избера подходящия учител?
  • Разгледайте списъците на учителите по различните предмети и техните профили. В профила на учителя има публикувани и мнения от ученици, които са учили с него, както и общия брой на проведени от него уроци. Поддържайте постоянна писмена комуникация с учителя в платформата.

Регистрирайте се и разгледайте платформата безплатно

След регистрация, можете да видите подробно платформата, учебните програми на курсовете и профилите на учителите.

Известие от Кабината

Ще бъдете препратени към международната версия на Кабината. Ако живеете в България и/или ползвате български език, по-удобно и изгодно за вас е да ползвате българската версия.

Желаете ли въпреки това да продължите към международната версия?